Patatesli unlu börek tarifini okuduktan sonra gerçekten de yapmak istiyorum. Patateslerin rendelendikten sonra suyunun sıkılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Hamurun yumuşak ama ele yapışmaması da önemli bir detay. Ayrıca iç harcına soğan eklemek, bence ekstra bir lezzet katacaktır. Bütün bu adımları takip ederek, hem çıtır çıtır bir börek yapmak hem de misafirlerime ya da aileme güzel bir ikramda bulunmak harika bir fikir. Dondurarak saklayabilme özelliği ise kesinlikle işime yarayacak. Kızartma yerine fırında yapmanın daha hafif bir alternatif olduğunu bilmek de güzel bir bilgi. Bütün bu tarif detaylarıyla patatesli böreklerimi yapmaya hazır hissediyorum!
Patatesli unlu börek tarifini okuduktan sonra gerçekten de yapmak istiyorum. Patateslerin rendelendikten sonra suyunun sıkılması gerektiğini öğrenmek çok faydalı. Hamurun yumuşak ama ele yapışmaması da önemli bir detay. Ayrıca iç harcına soğan eklemek, bence ekstra bir lezzet katacaktır. Bütün bu adımları takip ederek, hem çıtır çıtır bir börek yapmak hem de misafirlerime ya da aileme güzel bir ikramda bulunmak harika bir fikir. Dondurarak saklayabilme özelliği ise kesinlikle işime yarayacak. Kızartma yerine fırında yapmanın daha hafif bir alternatif olduğunu bilmek de güzel bir bilgi. Bütün bu tarif detaylarıyla patatesli böreklerimi yapmaya hazır hissediyorum!
Cevap yaz