Soğanlı patates kavurması yaparken hangi püre noktalarına dikkat ettiniz? Patateslerin kararmaması için su içinde bekletme işlemi gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, soğanları kavururken yanmamaları için sürekli karıştırmak gerektiği söyleniyor, bu konuda deneyimleriniz neler? Baharatları eklerken damak tadınıza göre ayarlama yapmanın yemeğin lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Yemeği daha da lezzetli hale getirmek için sarımsak eklemek fikri hoşuma gitti, denediniz mi?
Soğanlı patates kavurması yaparken hangi püre noktalarına dikkat ettiniz? Patateslerin kararmaması için su içinde bekletme işlemi gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, soğanları kavururken yanmamaları için sürekli karıştırmak gerektiği söyleniyor, bu konuda deneyimleriniz neler? Baharatları eklerken damak tadınıza göre ayarlama yapmanın yemeğin lezzetini nasıl etkilediğini merak ediyorum. Yemeği daha da lezzetli hale getirmek için sarımsak eklemek fikri hoşuma gitti, denediniz mi?
Cevap yaz