Bu tarife göre patlıcan, patates ve kıyma fırınını yapmayı düşündüğünüzde, önce malzemeleri hazırlarken hangi aşamada en çok zorlandınız? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek gerçekten etkili mi? Ayrıca, fırınlama aşamasında patateslerin ve patlıcanların yumuşaklığını kontrol etmek için neye dikkat ediyorsunuz? Servis önerilerinde yoğurt veya cacık sunmak güzel bir fikir, peki ya salata ile dengelemek konusunda hangi salata tariflerini tercih ediyorsunuz?
Bu tarife göre patlıcan, patates ve kıyma fırınını yapmayı düşündüğünüzde, önce malzemeleri hazırlarken hangi aşamada en çok zorlandınız? Patlıcanların acılığını almak için tuzlu suda bekletmek gerçekten etkili mi? Ayrıca, fırınlama aşamasında patateslerin ve patlıcanların yumuşaklığını kontrol etmek için neye dikkat ediyorsunuz? Servis önerilerinde yoğurt veya cacık sunmak güzel bir fikir, peki ya salata ile dengelemek konusunda hangi salata tariflerini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz