Mercimek çorbası yaparken patates kullanmadan da lezzetli bir sonuç elde etmek gerçekten mümkün mü? Benim için en merak edilen nokta, çorbanın kıvamını artırmak için hangi alternatif malzemelerin etkili olduğu. Özellikle havuç ve kabak kullanarak çorbanın hem rengini hem de kıvamını nasıl zenginleştirebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca, un ekleyerek ya da mercimeklerin bir kısmını püre haline getirerek yoğun bir kıvam elde etme fikri de oldukça ilginç. Sizin denediğiniz bir tarife göre hangi malzeme daha fazla tat katıyor?
Mercimek çorbası yaparken patates kullanmadan da lezzetli bir sonuç elde etmek gerçekten mümkün mü? Benim için en merak edilen nokta, çorbanın kıvamını artırmak için hangi alternatif malzemelerin etkili olduğu. Özellikle havuç ve kabak kullanarak çorbanın hem rengini hem de kıvamını nasıl zenginleştirebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca, un ekleyerek ya da mercimeklerin bir kısmını püre haline getirerek yoğun bir kıvam elde etme fikri de oldukça ilginç. Sizin denediğiniz bir tarife göre hangi malzeme daha fazla tat katıyor?
Cevap yaz