Patates iç harcını hazırlamak gerçekten pratik ve lezzetli bir seçenek. Patatesleri haşlamak ya da fırınlamak, iç harcın lezzetini artırıyor. Kıyma yerine sebze kullanmak da harika bir alternatif. Peki, bu tarifte baharatları ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz? Özellikle kimyon ve kekik eklemek harcın tadını nasıl etkiliyor? Yanında yoğurtla servis etmek de güzel bir fikir, peki siz hangi salata ile birlikte sunmayı tercih ediyorsunuz?
Patates iç harcını hazırlamak gerçekten pratik ve lezzetli bir seçenek. Patatesleri haşlamak ya da fırınlamak, iç harcın lezzetini artırıyor. Kıyma yerine sebze kullanmak da harika bir alternatif. Peki, bu tarifte baharatları ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz? Özellikle kimyon ve kekik eklemek harcın tadını nasıl etkiliyor? Yanında yoğurtla servis etmek de güzel bir fikir, peki siz hangi salata ile birlikte sunmayı tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz