Patates ezmesini kızartarak atıştırmalık yapmak harika bir fikir! Peki, haşlanmış patatesleri ezip, baharatlarla tatlandırdıktan sonra kızartma aşamasında nelere dikkat etmeliyiz? Özellikle, dış kısmının kıtır kıtır olması için hangi teknikleri uygulamak gerekir? Ayrıca, yanına hangi soslar en çok yakışır? Bu tarifte bahsedilen ipuçları dışında başka önerileriniz var mı?
Patates ezmesini kızartarak atıştırmalık yapmak harika bir fikir! Peki, haşlanmış patatesleri ezip, baharatlarla tatlandırdıktan sonra kızartma aşamasında nelere dikkat etmeliyiz? Özellikle, dış kısmının kıtır kıtır olması için hangi teknikleri uygulamak gerekir? Ayrıca, yanına hangi soslar en çok yakışır? Bu tarifte bahsedilen ipuçları dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz