Oktay Usta'nın patatesli rulo börek tarifini denemek istiyorum, çünkü hem pratik hem de lezzetli görünüyor. Patatesler ve soğanı kavurduktan sonra harcı yufkaların üzerine yaymak ne kadar kolay! Pişirme aşamasında 180 derece fırında ne kadar süre pişirmem gerektiği de net bir şekilde belirtilmiş. Sunum önerileri de çok hoş, özellikle yoğurt ya da ayran ile birlikte sunmak güzel bir fikir. Sizce bu böreğin en lezzetli kısmı ne?
Oktay Usta'nın patatesli rulo börek tarifini denemek istiyorum, çünkü hem pratik hem de lezzetli görünüyor. Patatesler ve soğanı kavurduktan sonra harcı yufkaların üzerine yaymak ne kadar kolay! Pişirme aşamasında 180 derece fırında ne kadar süre pişirmem gerektiği de net bir şekilde belirtilmiş. Sunum önerileri de çok hoş, özellikle yoğurt ya da ayran ile birlikte sunmak güzel bir fikir. Sizce bu böreğin en lezzetli kısmı ne?
Cevap yaz