Bu tarifteki adımları takip ederek fırında soğanlı patatesli hamsi yapmayı denedim. Hamsileri temizlerken biraz zorlandım ama sonrasında marine işlemi gerçekten lezzetini artırdı. Patatesleri halka halka kesmek, pişirme süresini kısalttı mı bilmiyorum ama yemeğin daha iyi pişmesini sağladı gibi görünüyor. Fırında 30-35 dakika pişirdiğimde hamsilerin üzeri güzel bir şekilde kızardı. Servis ederken maydanoz ile süslemek hoş bir dokunuş oldu. Bu tarifi ailem çok beğendi, deniz ürünlerini sevenler için harika bir alternatif! Sizce hamsi yerine başka deniz ürünleri kullanmak, lezzeti nasıl etkiler?
Bu tarifteki adımları takip ederek fırında soğanlı patatesli hamsi yapmayı denedim. Hamsileri temizlerken biraz zorlandım ama sonrasında marine işlemi gerçekten lezzetini artırdı. Patatesleri halka halka kesmek, pişirme süresini kısalttı mı bilmiyorum ama yemeğin daha iyi pişmesini sağladı gibi görünüyor. Fırında 30-35 dakika pişirdiğimde hamsilerin üzeri güzel bir şekilde kızardı. Servis ederken maydanoz ile süslemek hoş bir dokunuş oldu. Bu tarifi ailem çok beğendi, deniz ürünlerini sevenler için harika bir alternatif! Sizce hamsi yerine başka deniz ürünleri kullanmak, lezzeti nasıl etkiler?
Cevap yaz