Patatesli tavuk butu yaparken özellikle marinasyon adımını atlamamak çok önemli. Tavukların daha lezzetli ve yumuşak olması için en az 2-3 saat marine etmeyi denediniz mi? Ayrıca, pişirme süresi boyunca tavukları ve patatesleri çevirmenin eşit pişirme için faydalı olduğunu düşünmekteyim, siz ne dersiniz? Patateslerin gevrek olması için suya bulamak da harika bir ipucu. Farklı sebzeler ekleyerek tarifi zenginleştirmek, özellikle misafirlerim geldiğinde denemek istediğim bir yöntem. Sonuçta, bu tarifin pratikliği ve lezzeti, gerçekten herkesin beğenisini kazanacak bir seçenek olarak görünmekte. Afiyet olsun!
Patatesli tavuk butu yaparken özellikle marinasyon adımını atlamamak çok önemli. Tavukların daha lezzetli ve yumuşak olması için en az 2-3 saat marine etmeyi denediniz mi? Ayrıca, pişirme süresi boyunca tavukları ve patatesleri çevirmenin eşit pişirme için faydalı olduğunu düşünmekteyim, siz ne dersiniz? Patateslerin gevrek olması için suya bulamak da harika bir ipucu. Farklı sebzeler ekleyerek tarifi zenginleştirmek, özellikle misafirlerim geldiğinde denemek istediğim bir yöntem. Sonuçta, bu tarifin pratikliği ve lezzeti, gerçekten herkesin beğenisini kazanacak bir seçenek olarak görünmekte. Afiyet olsun!
Cevap yaz