Airfryer'da tavuk göğsü ve patates pişirme işlemi gerçekten çok pratik görünüyor. Ben de bu sağlık dostu pişirme yöntemini denemek istiyorum ama acaba tavuk göğsünün pişme süresi tam olarak nasıl ayarlanmalı? Kalınlığına göre değişiyor dedin ama mesela çok kalın bir tavuk göğsü kullanırsam ne kadar pişirmeliyim? Ayrıca patatesleri güzelce baharatlayıp soslayarak farklı tatlar katmak mümkün mü? Bunlar hakkında deneyimlerin var mı?
Airfryer'da tavuk göğsü ve patates pişirme işlemi gerçekten çok pratik görünüyor. Ben de bu sağlık dostu pişirme yöntemini denemek istiyorum ama acaba tavuk göğsünün pişme süresi tam olarak nasıl ayarlanmalı? Kalınlığına göre değişiyor dedin ama mesela çok kalın bir tavuk göğsü kullanırsam ne kadar pişirmeliyim? Ayrıca patatesleri güzelce baharatlayıp soslayarak farklı tatlar katmak mümkün mü? Bunlar hakkında deneyimlerin var mı?
Cevap yaz