Sürekli yeni tatlar denemeyi seven biri olarak sütün ve patatesin bir araya geldiği bu kek tarifine bayıldım! Patatesin dokusunun kekte nasıl bir zenginlik katacağını çok merak ediyorum. Ayrıca, süt ile nemli bir doku elde etmenin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Patatesin besin değeri ve lif içeriği de ekstra bir avantaj sağlıyor. Kekin üzerine pudra şekeri serpmek için soğumasını beklemek gerektiğini belirtmişsiniz, bu sürede sabırlı olmak zor olacak gibi görünüyor. Tarçın veya limon kabuğu rendesi eklenmesiyle daha aromatik bir tat elde etmek de ilginç bir fikir. Denedikten sonra misafirlerimin tepkisini çok merak ediyorum! Sizce yanında dondurma ile sunmak nasıl olur?
Sürekli yeni tatlar denemeyi seven biri olarak sütün ve patatesin bir araya geldiği bu kek tarifine bayıldım! Patatesin dokusunun kekte nasıl bir zenginlik katacağını çok merak ediyorum. Ayrıca, süt ile nemli bir doku elde etmenin harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Patatesin besin değeri ve lif içeriği de ekstra bir avantaj sağlıyor. Kekin üzerine pudra şekeri serpmek için soğumasını beklemek gerektiğini belirtmişsiniz, bu sürede sabırlı olmak zor olacak gibi görünüyor. Tarçın veya limon kabuğu rendesi eklenmesiyle daha aromatik bir tat elde etmek de ilginç bir fikir. Denedikten sonra misafirlerimin tepkisini çok merak ediyorum! Sizce yanında dondurma ile sunmak nasıl olur?
Cevap yaz