Patlıcan ve patatesi birlikte kızartmak gerçekten harika bir fikir! Ben de bu tarife göz atarken, tuzlu suda bekletme işleminin patlıcanların acılığını alması konusunu merak ettim. Acaba bu işlem patatesler için de uygulanabilir mi? Ayrıca, kızartma sırasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Yağ yeterince sıcak değilse, sebzelerin yağ çekip çekmeyeceği konusunda endişelerim var. Kızartma işlemi sırasında dikkat ettiğiniz başka püf noktaları var mı? Bu konuda deneyimleriniz nelerdir?
Patlıcan ve patatesi birlikte kızartmak gerçekten harika bir fikir! Ben de bu tarife göz atarken, tuzlu suda bekletme işleminin patlıcanların acılığını alması konusunu merak ettim. Acaba bu işlem patatesler için de uygulanabilir mi? Ayrıca, kızartma sırasında yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim? Yağ yeterince sıcak değilse, sebzelerin yağ çekip çekmeyeceği konusunda endişelerim var. Kızartma işlemi sırasında dikkat ettiğiniz başka püf noktaları var mı? Bu konuda deneyimleriniz nelerdir?
Cevap yaz