Patatesli et sote hakkında yazılanları okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Bu tarife göre, etin pişirme süresi boyunca nasıl bir kıvamda olması gerektiği konusunda kesin bir bilgiye dair hiçbir şey yazılmamış. Etin yumuşak ve sulu kalması önemli değil mi? Ayrıca, bu yemeği hazırlarken, patateslerin ne kadar süreyle pişirilmesi gerektiği konusunda bir öneri verilmiş mi? Son olarak, baharatların miktarını da merak ediyorum. Kimyonu ne kadar eklemeliyiz, biraz fazla koyduğumuzda lezzeti nasıl etkiler?
Patatesli et sote hakkında yazılanları okuduktan sonra aklımda birkaç soru var. Bu tarife göre, etin pişirme süresi boyunca nasıl bir kıvamda olması gerektiği konusunda kesin bir bilgiye dair hiçbir şey yazılmamış. Etin yumuşak ve sulu kalması önemli değil mi? Ayrıca, bu yemeği hazırlarken, patateslerin ne kadar süreyle pişirilmesi gerektiği konusunda bir öneri verilmiş mi? Son olarak, baharatların miktarını da merak ediyorum. Kimyonu ne kadar eklemeliyiz, biraz fazla koyduğumuzda lezzeti nasıl etkiler?
Cevap yaz