Patates ve kerevizle yapılan çorba tarifini okuduktan sonra, özellikle soğuk kış günlerinde böyle bir çorbanın ne kadar iştah açıcı olduğunu düşündüm. Malzemelerin hazırlanması aşamasında patates ve kerevizi doğru bir şekilde doğramanın, çorbanın lezzetini etkileyebileceğini fark ettim. Soğan ve sarımsağı sote etmenin, çorbanın aromasını artıracağı da kesinlikle doğru. Acaba bu aşamaları yaparken başka hangi baharatların eklenebileceği konusunda önerileriniz var mı? Ayrıca, çorbanın üzerine maydanoz serpilmesinin yanı sıra, farklı sunum önerileri de oldukça ilginç olabilir. Kremalı bir dokunun eklenmesi veya kruton ile servis etmek bence harika fikirler! Bu tarifte denemek istediğim birkaç varyasyon olacak gibi görünüyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Patates ve kerevizle yapılan çorba tarifini okuduktan sonra, özellikle soğuk kış günlerinde böyle bir çorbanın ne kadar iştah açıcı olduğunu düşündüm. Malzemelerin hazırlanması aşamasında patates ve kerevizi doğru bir şekilde doğramanın, çorbanın lezzetini etkileyebileceğini fark ettim. Soğan ve sarımsağı sote etmenin, çorbanın aromasını artıracağı da kesinlikle doğru. Acaba bu aşamaları yaparken başka hangi baharatların eklenebileceği konusunda önerileriniz var mı? Ayrıca, çorbanın üzerine maydanoz serpilmesinin yanı sıra, farklı sunum önerileri de oldukça ilginç olabilir. Kremalı bir dokunun eklenmesi veya kruton ile servis etmek bence harika fikirler! Bu tarifte denemek istediğim birkaç varyasyon olacak gibi görünüyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Cevap yaz