Patates ve et yemeği yaparken, etin yumuşak olması için marine etmenin önemini öğrendim. Acaba hangi tür marine sosları kullanmak daha etkili olur? Ayrıca, soğan ve sarımsağı iyi kavurmanın lezzeti artırdığına dair bilgi de dikkatimi çekti. Peki, bu kavurma işlemini ne kadar süre yapmalıyım ki en iyi sonucu alayım? Patateslerin pişme süresini etin pişme süresine göre ayarlamak da kritik görünüyor. Bu ayarlamayı nasıl en iyi şekilde yapabilirim? Baharatları pişirme aşamasında eklemenin lezzeti artırdığı belirtilmiş, bu konuda da bir öneriniz var mı?
Patates ve et yemeği yaparken, etin yumuşak olması için marine etmenin önemini öğrendim. Acaba hangi tür marine sosları kullanmak daha etkili olur? Ayrıca, soğan ve sarımsağı iyi kavurmanın lezzeti artırdığına dair bilgi de dikkatimi çekti. Peki, bu kavurma işlemini ne kadar süre yapmalıyım ki en iyi sonucu alayım? Patateslerin pişme süresini etin pişme süresine göre ayarlamak da kritik görünüyor. Bu ayarlamayı nasıl en iyi şekilde yapabilirim? Baharatları pişirme aşamasında eklemenin lezzeti artırdığı belirtilmiş, bu konuda da bir öneriniz var mı?
Cevap yaz