Kıymalı patates ve kabak yemeğini yapmayı düşündüğümde, tarifin pratikliği ve besleyiciliği beni çok etkiliyor. Malzemelerin hazırlanmasında soğan ve sarımsakları ince ince doğramak önemli bir adım mı? Ayrıca, sebzeleri eklemeden önce kıymanın suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Yemeğin pişirme sürecinde patateslerin ve kabakların yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etmek de önemli, değil mi? Yanında yoğurtla servis etmenin lezzeti artıracağı söylendiği için bunu denemek isterim. Sizin için en çok hangi sebzeleri eklemek lezzeti artırdı?
Kıymalı patates ve kabak yemeğini yapmayı düşündüğümde, tarifin pratikliği ve besleyiciliği beni çok etkiliyor. Malzemelerin hazırlanmasında soğan ve sarımsakları ince ince doğramak önemli bir adım mı? Ayrıca, sebzeleri eklemeden önce kıymanın suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Yemeğin pişirme sürecinde patateslerin ve kabakların yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etmek de önemli, değil mi? Yanında yoğurtla servis etmenin lezzeti artıracağı söylendiği için bunu denemek isterim. Sizin için en çok hangi sebzeleri eklemek lezzeti artırdı?
Cevap yaz