Bu haşlanmış patates mantısı tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Patatesin püre haline getirilmesi ve iç harcının kıyma ile hazırlanması çok iştah açıcı görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve nane sosu ile servis edilmesi de yemeğe bambaşka bir lezzet katacaktır. Sizce bu mantıyı yaparken farklı iç harçlar denemek nasıl olur? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak başka hangi malzemelerle zenginleştirebiliriz?
Bu haşlanmış patates mantısı tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Patatesin püre haline getirilmesi ve iç harcının kıyma ile hazırlanması çok iştah açıcı görünüyor. Ayrıca, yoğurt ve nane sosu ile servis edilmesi de yemeğe bambaşka bir lezzet katacaktır. Sizce bu mantıyı yaparken farklı iç harçlar denemek nasıl olur? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak başka hangi malzemelerle zenginleştirebiliriz?
Cevap yaz