Gül böreği yapmayı düşündüğümde, patatesli versiyonu oldukça cazip geliyor. Öncelikle patatesleri haşlamak için hangi boyutta doğramak gerektiği konusunda bir fikir verebilir misin? Ayrıca, soğanların ne kadar süre kavrulması gerektiği ile ilgili bir ipucu alabilir miyim? Yufkaları hazırlamak için tereyağını eritmek ne kadar sürüyor? Bu aşamalar hakkında daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim.
Gül böreği yapmayı düşündüğümde, patatesli versiyonu oldukça cazip geliyor. Öncelikle patatesleri haşlamak için hangi boyutta doğramak gerektiği konusunda bir fikir verebilir misin? Ayrıca, soğanların ne kadar süre kavrulması gerektiği ile ilgili bir ipucu alabilir miyim? Yufkaları hazırlamak için tereyağını eritmek ne kadar sürüyor? Bu aşamalar hakkında daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim.
Cevap yaz