Folyoda patates közlemek gerçekten de pratik bir yöntem gibi görünüyor! Patateslerin doğal tadını koruyarak besin değerlerini de kaybetmemesi büyük bir avantaj. Alüminyum folyo ile sarmanın, ısının eşit dağılmasını sağladığını duymuştum, bu da pişirme süresini kısaltıyor. Bu tarifte baharat ve zeytinyağı kullanma fikri harika! Acaba hangi baharatlar en iyi sonucu veriyor? Belki biraz farklı baharatlar deneyerek daha farklı tatlar elde edebilirim. Ayrıca, patateslerin boyutlarının eşit olması gerektiği önerisi de önemli; bu sayede pişme süreleri de benzer olur. Mangalda közleme süresi hakkında da ipuçları verilmiş, dışarıda geçireceğim bir gün için harika bir atıştırmalık hazırlamanın yollarını öğrenmiş oldum. Patateslerin üzerine biraz daha tereyağı eklemenin lezzeti artıracağı fikri de denemeye değer görünüyor. Sonuçta, pratik ve lezzetli bir şeyler hazırlamak için bu yöntemi denemek şart gibi!
Folyoda patates közlemek gerçekten de pratik bir yöntem gibi görünüyor! Patateslerin doğal tadını koruyarak besin değerlerini de kaybetmemesi büyük bir avantaj. Alüminyum folyo ile sarmanın, ısının eşit dağılmasını sağladığını duymuştum, bu da pişirme süresini kısaltıyor. Bu tarifte baharat ve zeytinyağı kullanma fikri harika! Acaba hangi baharatlar en iyi sonucu veriyor? Belki biraz farklı baharatlar deneyerek daha farklı tatlar elde edebilirim. Ayrıca, patateslerin boyutlarının eşit olması gerektiği önerisi de önemli; bu sayede pişme süreleri de benzer olur. Mangalda közleme süresi hakkında da ipuçları verilmiş, dışarıda geçireceğim bir gün için harika bir atıştırmalık hazırlamanın yollarını öğrenmiş oldum. Patateslerin üzerine biraz daha tereyağı eklemenin lezzeti artıracağı fikri de denemeye değer görünüyor. Sonuçta, pratik ve lezzetli bir şeyler hazırlamak için bu yöntemi denemek şart gibi!
Cevap yaz