Bu yemeği yaparken patlıcanların tuzlu suda bekletilmesinin nedenini merak ediyorum. Acılığı almak için gerçekten etkili mi? Ayrıca, eklediğim baharatların miktarını nasıl ayarlamalıyım? Damak zevkime göre mi yoksa standart bir ölçü mü kullanmalıyım? Bunun dışında, havuç veya kabak eklemenin yemeğin tadını nasıl etkilediğini de öğrenmek isterim. Yemeğin son halini görmek için sabırsızlanıyorum!
Bu yemeği yaparken patlıcanların tuzlu suda bekletilmesinin nedenini merak ediyorum. Acılığı almak için gerçekten etkili mi? Ayrıca, eklediğim baharatların miktarını nasıl ayarlamalıyım? Damak zevkime göre mi yoksa standart bir ölçü mü kullanmalıyım? Bunun dışında, havuç veya kabak eklemenin yemeğin tadını nasıl etkilediğini de öğrenmek isterim. Yemeğin son halini görmek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz