Tavada patates börek tarifini okuduğumda, gerçekten pratik bir seçenek olduğunu düşündüm. Özellikle yoğun günlerde hızlıca hazırlayıp ikram edebileceğimiz bir atıştırmalık arıyorsak, bu tarif tam da aradığımız şey gibi görünüyor. Patatesleri haşlayıp püre haline getirmek oldukça basit, ayrıca yufkaların içine koyarak şekillendirme kısmı da eğlenceli olabilir. Peki, bu tarifte yer alan baharatlar ve ek malzemelerle oynamak, lezzeti artırmak için neler yapmayı düşünüyorsunuz? Mesela, soğanın yerine başka sebzeler ekleyebilir miyiz? Ya da farklı soslar ile servis etmenin lezzetini nasıl bulursunuz?
Tavada patates börek tarifini okuduğumda, gerçekten pratik bir seçenek olduğunu düşündüm. Özellikle yoğun günlerde hızlıca hazırlayıp ikram edebileceğimiz bir atıştırmalık arıyorsak, bu tarif tam da aradığımız şey gibi görünüyor. Patatesleri haşlayıp püre haline getirmek oldukça basit, ayrıca yufkaların içine koyarak şekillendirme kısmı da eğlenceli olabilir. Peki, bu tarifte yer alan baharatlar ve ek malzemelerle oynamak, lezzeti artırmak için neler yapmayı düşünüyorsunuz? Mesela, soğanın yerine başka sebzeler ekleyebilir miyiz? Ya da farklı soslar ile servis etmenin lezzetini nasıl bulursunuz?
Cevap yaz