Patates püresine eklenebilecek malzemeleri görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle yoğurt ve zeytinyağı gibi sağlıklı alternatiflerin yanı sıra sarımsak ve soğan eklemenin lezzeti ne kadar artırabileceğini düşündüm. Karamelize soğanın sunduğu tat derinliği ve peynir ile zenginleşen kremsi doku harika bir kombinasyon olur. Bir de brokoli ya da karnabahar eklemeyi denesem, hem besin değerini artıracak hem de rengarenk bir sunum yaratmış olacağım. Tatlı patatesin de zengin aromasıyla püreye farklı bir boyut kattığını düşünmek bile iştah açıcı. Sizce bunları denemek için en uygun tarif hangisi olur?
Patates püresine eklenebilecek malzemeleri görünce gerçekten heyecanlandım. Özellikle yoğurt ve zeytinyağı gibi sağlıklı alternatiflerin yanı sıra sarımsak ve soğan eklemenin lezzeti ne kadar artırabileceğini düşündüm. Karamelize soğanın sunduğu tat derinliği ve peynir ile zenginleşen kremsi doku harika bir kombinasyon olur. Bir de brokoli ya da karnabahar eklemeyi denesem, hem besin değerini artıracak hem de rengarenk bir sunum yaratmış olacağım. Tatlı patatesin de zengin aromasıyla püreye farklı bir boyut kattığını düşünmek bile iştah açıcı. Sizce bunları denemek için en uygun tarif hangisi olur?
Cevap yaz