Galeta unlu patatesli börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Patateslerin haşlanıp ezilmesi ve soğanla kavrulması aşaması oldukça iştah açıcı. Galeta ununun kıtırlığı bu böreğe özel bir dokunuş katıyor gibi görünüyor. Ayrıca, içine eklenebilecek yeşillikler ve peynir seçenekleri ile zenginleştirilmesi de çok hoş. Kızartma işlemi sonrası altın rengi alan böreklerin, yoğurt veya ayran ile servis edilmesi fikri de harika. Davetlerde misafirlerime sunabileceğim pratik bir atıştırmalık olarak bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizin bu börekle ilgili başka önerileriniz var mı?
Galeta unlu patatesli börek tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Patateslerin haşlanıp ezilmesi ve soğanla kavrulması aşaması oldukça iştah açıcı. Galeta ununun kıtırlığı bu böreğe özel bir dokunuş katıyor gibi görünüyor. Ayrıca, içine eklenebilecek yeşillikler ve peynir seçenekleri ile zenginleştirilmesi de çok hoş. Kızartma işlemi sonrası altın rengi alan böreklerin, yoğurt veya ayran ile servis edilmesi fikri de harika. Davetlerde misafirlerime sunabileceğim pratik bir atıştırmalık olarak bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizin bu börekle ilgili başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz