Evde çıtır patates kızartması yapmak için gereken malzemeleri okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir listeye ihtiyaç olup olmadığını merak ettim. Özellikle patatesin kalitesi ve kullanılan yağın türü, sonuç üzerinde gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, baharatlar eklemenin tadı ne kadar zenginleştirdiğini deneyimleyen var mı? Un veya mısır nişastası kullanmanın etkisi konusunda da farklı görüşler var mı? Kızartmadan önce patatesleri suya koymanın çıtır olmasına katkısı olduğunu duydum, ama bu işlem gerçekten bu kadar fark yaratıyor mu? Herkesin favori malzemeleri neler?
Evde çıtır patates kızartması yapmak için gereken malzemeleri okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir listeye ihtiyaç olup olmadığını merak ettim. Özellikle patatesin kalitesi ve kullanılan yağın türü, sonuç üzerinde gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, baharatlar eklemenin tadı ne kadar zenginleştirdiğini deneyimleyen var mı? Un veya mısır nişastası kullanmanın etkisi konusunda da farklı görüşler var mı? Kızartmadan önce patatesleri suya koymanın çıtır olmasına katkısı olduğunu duydum, ama bu işlem gerçekten bu kadar fark yaratıyor mu? Herkesin favori malzemeleri neler?
Cevap yaz